Poradňa Battlefield: Bad Company 2

Autor: Peter S. | Vložené: 10.08.2012 000 22:20 | Témy: Poradňa Battlefield: Bad Company 2

Peter S.

Peter S.

Herné rady od hráčov - (Multiplayer)

zdravím, chcel by som sa spýtať tých ktorý majú s touto hrou aké také skúsenosti na pár otázok týkajúcich sa hlavne Multiplayeru :
1. všimol som si že niektorý hráči majú skombinované zbrane a špecializácie npr. - zbraň odstrelovačku, a špecializáciu lekárničku ... kedy si to budem môcť nastaviť? je to nejak že až po nejakej úrovni alebo zásluhách?
2. na tankoch je hlavné delo ale aj samopal - taký menší a potom ešte väčší lenže ja som zatiaľ nikdy neovládal ten samopal (menší) neviem prečo ale skúšal som už všetko a nikdy sa mi to nepodarilo.
3. Rádio - v nastaveniach som si všimol že s X sa dá spustiť rádio alebo čo ale to sa mi tiež nepodarilo takže neviem že či to tam je určené len v prípade keď si kúpim BC. vietnam alebo to len neviem nastaviť...

Vopred Vám ďakujem za rady, nevedel som kde sa na to spýtať, na fórach, blogoch to je už staré a teraz sa diskutuje hlavne okolo BC 3 takže by mi aj tak nikto neodpovedal. Dúfam že sa aspoň tu nájde niekto kto by mi vedel poradiť s takýmito drobnosťami . :)

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.